Cissi. Jakobstad. Positiv. Glad. Envis. Lojal. Lat. Ivrig. Betraktande. Reflekterande.

söndag 6 januari 2013

Röja upp

Idag har jag röjt upp i datarummet, aka. kaosrummet. Det var ett välbehövligt projekt, som inte ännu är riktigt klart. Men betydligt bättre blev det.

Nu återstår endast en halv ouppackad flyttlåda, den var full med CD-skivor, PC-spel och konstiga heimlaga CD-rom skivor. Den flyttlådan gör sig också för tillfället bäst ouppackad. Innan jag tar mig an den så behöver vi en hylla att stapla upp skivorna i, dom vi ska spara alltså. Den hyllan kunde med fördel kombineras med en avställningsyta för vår gamla lilla tjock-tv.

Så var det en sak till jag skulle skriva idag, men vad var det? Jo, det handlade om min kommande sötsaks-avvänjning. Men jag tror jag måste återkomma till det imorgon. För det finns lite tobleroneglass kvar i frysen som jag troligtvis måste äta upp innan jag börjar...

Nu kallar den lille från sovrummet. Han somnade redan 19-idag, och tycks nu inte hitta sömnen igen med sin pappas hjälp. Kanske jag kan göra något... hoppas och tror på mera sömn inatt än de två föregående.

2 kommentarer:

  1. Låda full med heimlaga cd skivor... Låter bekant det där Cissi :) Ett hett tips är att ta ut dem en efter en till bilmusik... Då rispas dom på kort tid och du blir av me dom på "naturlig" väg ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej på dej! Aaah, bra tips... Återvinning är ju alltid ett bättre alternativ än att förpassa grejer direkt till soporna.

      Radera