Cissi. Jakobstad. Positiv. Glad. Envis. Lojal. Lat. Ivrig. Betraktande. Reflekterande.

onsdag 7 november 2012

Lek onsdag

Roligaste lillen vet för tillfället är att lägga saker i eller på någon annan sak. Till exempel om han lyckas sätta en sked i en mugg så undslipper han sig ett förtjust utrop följt av ett glatt skratt. Sen försöker han antagligen skaka på muggen med skeden i så det skramlar. Så bli han lite arg då skeden faller ut. Och sen försöker han göra det igen.

Andra speciellt roliga saker är att sätta favorit pip-gummiankan på eller i en kopp. Ett lock till en barnmatsburk i en liten plastlåda. En liten plastlåda i en mugg. En liten kramdjursapa på plastlåda... o.s.v.

Idag har vi också besökt en annan mamma och hennes två söta barn. Lillemannen fick leka och förundras och jag fick den vuxna motsvarigheten, nämligen en pratstund och dricka kaffe i vuxet sällskap.



1 kommentar:

  1. Bra med vuxenkontakt det behövs verkligen, så får barnen se varandra också :) Angående nattandet...tar det länge så kanske lite mat vore på sin plats,lite banan,sen en slurk mjölk?Får inte O tag i sömnen såå blir han hungrig till sist :)?eller...
    kram fr.mommo

    SvaraRadera