Cissi. Jakobstad. Positiv. Glad. Envis. Lojal. Lat. Ivrig. Betraktande. Reflekterande.

lördag 17 november 2012

Dricka själv

Numera stänker inte lillemannen längre BARA ner allt och alla då han sitter och pysslar med sin pipmugg. Lagom till sin 11-månadsdag här i veckan så började han även dricka ur den själv.

Gillar gillar!


2 kommentarer:

  1. Jee! Heja pöjken!

    Jag har en hatkärlek till pipmuggen- samtidigt som jag tycker det är bra att dottern tycker om att dricka ur den så KASTAS den också rätt vilt på golvet i samband med matsitutationerna. Det har blivit en ovana hos oss och den där pipmuggen läcker ju vatten rätt lätt då den hamnar på golvet..Och jo, jag vet att det är enkelt o snabbt att torka upp vattnet men ibland kan det finnas vatten man missat- så pass att vår parkett redan är lite vattenskadat på ett ställe. ( Nåmen det är smällar man kan räkna med med småbarn! En snickare jag känner så att det int behövs mer än lite vatten i tio minuter så sväller golvet upp som den gjort.Jahass, då visste vi det! )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, parketten under matstolen mår inte bra här heller. Skulle vara bra ide med klinkers i hela köket... Men eftersom vi inte har det så är det bar att gilla läget. Klottande och eventuellt en missad fläck ÄR ju sånt man får ta, annars blir man prillig av allt aktande och torkande.

      Radera